Skafferiet på Käringön öppnat!

Smak, känsla och kvalitet är tre ledord som vi hoppas våra besökare skall känna när de besöker oss och när de kommer hem med något riktigt gott ur vårt skafferi, eller efter en föreläsning säger Anders Berglund som driver Skafferiet.

När undertecknad besöker Skafferiet på långfredagen går den stora espressomaskinen på högvarv, dubbel espresso, cappuccino och latte är populärast beställningarna säger Anders, men även kvalitetsteer från Mighty Leaf och Bergstrands beställs, och ibland med en fin chokladbit till.

I Skafferiet hittar vi också närproducerade produkter som äpplemust, marmelad & sylter, honung från Tjörn, knäckebröd, svensk och dansk lakrits, choklad och nötter i lösvikt m.m.

Och är du musiknörd så hittar du det bästa från Geneva, Parrot och Tivoli.

Håll även uppsikt på vår facebook-sida säger Anders där vi lägger ut våra föreläsningar och kurser inom mat, dryck och hälsa och andra goda tips.

…..allt med smak, känsla & kvalitet!

Nu under våren har vi helgöppet och under sommaren från det att skolorna slutar varje dag från morgon till kväll.

Anders vad har du sysslat med innan du kom ut till oss på Käringön? Jag driver ett eventbolag samt äger och arrangerar ostronöppningstävlingar som Europamästerskapen och de Nordiska Mästerskapen, jag har även arbetat på Göteborg & Co, Spendrups Bryggeri samt många tidiga år i Göteborgs Fiskhamn.

Käringön.infos reporter önskar lycka till.

Gunnar Arwidson

Kommentera