Lotshotellet är ett litet familjärt skärgårdshotell. Inrett i ljus och romantisk stil och är perfekt beläget på Skeppersholme vid Käringöns hamn. Alla våra rum har en njutbar utsikt över hav och bryggor.

Matsalen och det öppna köket är husets hjärta där vi serverar en god frukostbuffé, som är öppen för alla som får plats. Från våren 2017 erbjuder vi även crêpes och galetter och fullständiga rättigheter.

Hos oss kan du koppla av och sova i sköna sängar. Vi hoppas att du kan känna dig som hemma fast att du är borta.
Hotellet har fem fina rum och en minisvit:

Signe på entréplanet är handikappvänligt och mycket mysigt. Astrid, på samma våning, har en stor balkong med utsikt in mot hamnen.
På övervåningen hittar du Aurora – morgonrodnadens gudinna. Här kan du se solen gå upp över havet. Olga är vårt ljusaste rum där du kan titta ner på vår brygga och Greta har balkong med utsikt mot hamnen och solnedgången. Vår minisvit, Elin, har en fantastisk utsikt över hamninloppet.

Vi arrangerar mindre konferenser och styrelsemöten för upp till 12 personer. Ring gärna och tala med oss för ett skräddarsytt paket.

Vi har öppet från april till december, men om du vill boka under första kvartalet slår du bara en signal eller skickar oss ett mail så kan vi oftast stå till tjänst.
Hemsida: www.lotshotellet.se
E-post: stay@lotshotellet.se
Telefon: 0723 290 800 eller 0702 394 100