Käringöns företag

Vid hamnen finns "handlarn", öns livsmedelsbutik som har öppet årets alla dagar. På ön finns också fiskaffär, gatukök, kiosk, båt- och fisketillbehör, post- och apoteksombud, kläd-, present- och prylbodar. Även konst- och tatueringsateljé och ostronbar med mera. För sjöfolk och offshore finns utbildningsföretag som håller säkerhetskurser samt sjöräddning. Florera i utbudet och kontakta oss.

 Shyness Inredningsbolag

 

Bakom Shyness står Anna Bilén som är utbildad på Textilhögskolan i Borås. Under tolv år arbetade Anna på nationella och internationella varumärken med design och inköp som följdes av produktutveckling på ledande textilfabriker i hela världen. Under tiden växte det fram en dröm att skapa ett varumärke med genomgående hög kvalitet och särpräglat uttryck. 2009 realiserades drömmen i och med lanseringen av Shyness. Designen inspireras av Annas uppväxt och känsla för den svenska landsbygden där tyger gått i generationer och där man tar tillvara på naturens resurser. Detta perspektiv blandat med moderna influenser ger Shyness en unik prägel.Textilier för det dukade bordet och bäddlinne är basen i Shyness kollektion.

Varmt välkommen att uppleva Shyness kollektion som på Käringön säljs tillsammans med kompletterande varumärken i butiken Shyness Inredningsbolag på Skeppersholme.

www.inredningsbolag.se eller www.shyness.se

Tel. 0733-66 34 22           e-post. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Shyness 42 small Shyness 43 small Shyness 1616725 small

karinon2016 butik

Prenumerera på nyheter

Anmäl dig här för Karingon.info's nyhetsbrev

Kontakta oss

Roligt att ni vill komma i kontakt med oss. Bästa och enklaste sättet är att maila oss på

E-post:
info@karingon.info eller ring oss på
Telefon: +46 (0)708-20 21 13.