Käringöns föreningar

Här kan du läsa om Käringöns olika föreningar. Kontakta oss gärna på 0708-202113 om du har några frågor. Välkomna året runt!

Käringö Tennisklubb

 

Käringö tennisklubb är en liten tennisförening som är verksam på Käringön. Klubben har ca 150 medlemmar och driver och förvaltar en grustennisbana.

Tennisbanan har en historia från början av 1930-talet. Den byggdes då på initiativ av ett antal privatpersoner i samband med byggandet av Käringö hamn. Nuvarande klubb bildades 1956 av ett antal sommargäster som övertog den gamla tennisbanan. Efter några års spel på den då asfaltsbelagda banan gjorde man om banan till en grusbana, vilket det fortfarande är.

Banan utnyttjas väldigt mycket under sommarperioden juni, juli och augusti. Klubben anordnar normalt tennisskola för barn, ungdomar och vuxna samt en årlig tennisturnering.

Banan är i första hand avsedd för medlemmar, vilket alla med en adress på Käringön kan bli. Övriga sommargäster kan hyra banan mot en lite högre banhyra. Banan kan enbart bokas för spel innevarande vecka i Käringö Skeppshandel.

För mer information om aktuella aktiviteter, anmälan till tennisskola och den årliga tennisturnering se klubbens egen hemsida www.karingotennisklubb.se

 

Prenumerera på nyheter

Anmäl dig här för Karingon.info's nyhetsbrev

Kontakta oss

Roligt att ni vill komma i kontakt med oss. Bästa och enklaste sättet är att maila oss på

E-post:
info@karingon.info eller ring oss på
Telefon: +46 (0)708-20 21 13.