Hus91 2 

HUS 91 KONFERENS & BOENDE

 

Hus 91 är ett konferensställe för 8-12 personer. Vi erbjuder dig en genuin miljö som på samma gång är smakfull, funktionell och exklusiv. Vi sökte det enkla, eleganta uttrycket. Lockade fram det genuina i den bohuslänska arkitekturen. Sedan adderade vi utifrån vår egen fantasi. Kryddade med detaljer från långväga resor i Orienten och Europa. 

Vi ville skapa en elegant, smakfull miljö som bygger på innovation och komfort men där den ursprungliga känslan är och förblir densamma. Den ultimata platsen att samlas, arbeta och koppla av på. Så långt ifrån staden det går att komma, både fysiskt och mentalt. En miljö där närheten till havet, tystnaden och naturen skapar en alldeles speciell inramning för din vistelse vid alla årstider. 

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen att bo i våra hus. Vi vill att du skall få uppleva platsens kvalité, skönhet, ro och vågbrus. Ni konfererar i Hus 91, en glasveranda, matsal och två grupprum. 

Espresso, vatten och frukt ser konferensvärdinnan till att det finns till ert förfogande. Middagarna intas på Petersons krog och ni bor i Bakstuga Styrbord & Babord och andra av öns fina boenden. 

Välkomna!

Hus91 3

Hus91 4

Hus91 5Hus91 6

Annika Sanmark

Epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon +46 (0)708 833544

Hemsida: www.karingon.nu

Prenumerera på nyheter

Anmäl dig här för Karingon.info's nyhetsbrev

Kontakta oss

Roligt att ni vill komma i kontakt med oss. Bästa och enklaste sättet är att maila oss på

E-post:
info@karingon.info eller ring oss på
Telefon: +46 (0)708-20 21 13.