VÄLKOMMEN TILL BOENDEGUIDEN FÖR KÄRINGÖN

Här hittar nyheter och samhällsinformation för helårs- och deltidboende. Vi är idag runt 80 helårsboende personer, ett hundratal deltidsboende och runt 1500 personer som sommarboende på Käringön. Här finns 26 FÖRETAG och ett tiotal FÖRENINGAR som du kan läsa om under dessa flikar. Under BOENDE hittar du uppgifter om rum och lägenheter. Information om boende och aktiviteter för turister och andra besökare har vi samlat här nedan på sidan.

 Tipsa oss gärna om nyheter! (Mail till: info@karingon.info). Välkommen!

 

Strandstädning 29 april

Strandstäd

 

STRANDSTÄDNING PÅ KÄRINGÖN

Käringöns Företagarförening och Käringöns Samfällighetsförening planerar att utföra strandstädning på Käringön och vi börjar med ett pass:

Lördagen den 29 april 2017

Alla som vill och kan ställa upp träffas vid Seglarhotellet i Öviken klockan 10.00 och vi räknar med att hålla på till ca 14.00 då det bjuds på kaffe/öl och tilltugg.

Tag på oömma kläder och ta med handskar. Vi håller med plastsäckar och extra handskar. Om ni undrar över något når ni oss på telefon 0304-56164(Leif) och     0768-775705(Bodil)eller med e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  och  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkomna!

 

 

Leif Norling och Bodil Rehnberg

Prenumerera på nyheter

Anmäl dig här för Karingon.info's nyhetsbrev

Kontakta oss

Roligt att ni vill komma i kontakt med oss. Bästa och enklaste sättet är att maila oss på

E-post:
info@karingon.info eller ring oss på
Telefon: +46 (0)708-20 21 13.