VÄLKOMMEN TILL BOENDEGUIDEN FÖR KÄRINGÖN

Här hittar nyheter och samhällsinformation för helårs- och deltidboende. Vi är idag runt 80 helårsboende personer, ett hundratal deltidsboende och runt 1500 personer som sommarboende på Käringön. Här finns 26 FÖRETAG och ett tiotal FÖRENINGAR som du kan läsa om under dessa flikar. Under BOENDE hittar du uppgifter om rum och lägenheter. Information om boende och aktiviteter för turister och andra besökare har vi samlat här nedan på sidan.

 Tipsa oss gärna om nyheter! (Mail till: info@karingon.info). Välkommen!

 

Shyness Interior AB

ShynessLotshotelletShyness 1

Shyness - stil och kvalitet för hotell och restaurang

Pressmeddelande   •  Mar 09, 2017 17:18 CET

Svenska Shyness som tidigare bara funnits i exklusiva heminredningsbutiker har nu uppmärksammats, för sin design och beprövat höga kvalitet, av hotell och restauranger runt om i Sverige.
- Det är främst boutiquehotell och herrgårdar som använder våra textilier och sängkläder men även större hotell som vill bädda sina sviter mer omsorgsfullt för t ex bröllop, säger Anna Bilén vd och grundare.

- Vi märker att det finns många som arbetar omsorgsfullt med att erbjuda sina gäster ett mycket genomtänkt erbjudande och då spelar utseende och sovkomfort en stor roll. Allt började med att vi blev kontaktade av hotell och restauranger som appellerades av vårt svenska och tidlösa uttryck. Det ledde till att vi har gjort en stor mängd tester hos hotellen och deras tvätterier och rakt igenom fått högsta betyg. Det höga resultatet får vi tack vare materialet och valet av bomull. Vårt bäddlinne är vävt av 100% långfibrig och kammad bomull till en tätslagen perkal. Det ger en mjuk och sval känsla som tål att användas och tvättas 365 dagar om året fortsätter Anna Bilén vd och grundare.

- Textilierna från Shyness har ett exklusivt och personligt uttryck med hög kvalitet som fungerar utmärkt i en professionell verksamhet. Vi väljer omsorgsfullt våra samarbetspartners och arbetar bara med företag som liksom vi själva har fokus på originalitet, hållbarhet och kompromisslös kvalitet. Vårt varumärke blir starkare av samarbetet med Shyness och vi får mycket positiv återkoppling från våra gäster, säger Milla och Klas Wimmerstedt ägare av Lotshotellet Käringön, Crêperiet Lund och Hotell Oskar Lund.

- Shyness grundades 2009 och har sedan dess etablerat sig till ett premiummärke med textilier för det dukade bordet och den bäddade sängen, filosofin är att i alla led arbeta hållbart och erbjuda tidlös design i kvalitativa material. Vår tillverkning sker inom EU, framför allt i Baltikum och Italien. Det leder till nära och god kontroll, korta transporter och att inköp effektivt styrs av efterfrågan. Bomullen och linnet som används i Shyness textilier är Öko-Tex-certifierade som säkerställer att produkterna är fria från kemikalier som är skadliga för människan och naturen, avslutar Anna Bilén.

FÖR MER INFORMATION OCH BILDER
Anna Bilén, vd och grundare
Tel. 0733-66 34 22, e-post. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., www.shyness.se Milla och Klas Wimmerstedt, ägare av Lotshotellet Käringön, Crêperiet Lund och Hotell Oskar Lund
Tel. 0702-39 41 00, e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., www.lotshotellet.se, www.hotelloskar.se och www.creperiet.nu

Prenumerera på nyheter

Anmäl dig här för Karingon.info's nyhetsbrev

Kontakta oss

Roligt att ni vill komma i kontakt med oss. Bästa och enklaste sättet är att maila oss på

E-post:
info@karingon.info eller ring oss på
Telefon: +46 (0)708-20 21 13.