VÄLKOMMEN TILL BOENDEGUIDEN FÖR KÄRINGÖN

Här hittar nyheter och samhällsinformation för helårs- och deltidboende. Vi är idag runt 80 helårsboende personer, ett hundratal deltidsboende och runt 1500 personer som sommarboende på Käringön. Här finns 26 FÖRETAG och ett tiotal FÖRENINGAR som du kan läsa om under dessa flikar. Under BOENDE hittar du uppgifter om rum och lägenheter. Information om boende och aktiviteter för turister och andra besökare har vi samlat här nedan på sidan.

 Tipsa oss gärna om nyheter! (Mail till: info@karingon.info). Välkommen!

 

Julmarknad Käringön 28 november

 2014 11 29 G arwidson 22014 11 29 G arwidson 3

Ja julen kommer närmare och närmare enligt almanackan, dags att planera Käringöns speciella julmarknad som år efter år blir mer uppskattad. Inför julmarknaden i år har vi redan fått ett fint erbjudande om julkärvar, hjälp lille Malte så han blir nöjd med sitt jobb att transportera dessa ut till oss och framför allt alla våra småfåglar behöver säkert mat i vintern i år igen.

Har du något du vill erbjuda/sälja/visa upp har vi bord kvar i Simsons Prästgård till en billig penning. Vi vill gärna kunna erbjuda våra besökare mer än fika, poängpromenad, bildspel och julkärvar.

Och vem av företagen vinner årets JULTOMTE i år? Och så söker vi priser till poängpromenaden, över 100 start kort köptes förra året . Ring någon av oss i styrelsen och berätta.

Käringöns Företagarförening

 Maltes FB meddelande:

 "Malte Petré kommer på Julmarknaden att sälja julkärvar till förmån för scouterna.

Förra året gick alla fem (!) åt och därför undrar vi hur intresset är i år.

De är rätt skrymmande att forsla, men vi tänkte ta med 10-15 st om intresse finns"

Prenumerera på nyheter

Anmäl dig här för Karingon.info's nyhetsbrev

Kontakta oss

Roligt att ni vill komma i kontakt med oss. Bästa och enklaste sättet är att maila oss på

E-post:
info@karingon.info eller ring oss på
Telefon: +46 (0)708-20 21 13.