VÄLKOMMEN TILL BOENDEGUIDEN FÖR KÄRINGÖN

Här hittar nyheter och samhällsinformation för helårs- och deltidboende. Vi är idag runt 80 helårsboende personer, ett hundratal deltidsboende och runt 1500 personer som sommarboende på Käringön. Här finns 26 FÖRETAG och ett tiotal FÖRENINGAR som du kan läsa om under dessa flikar. Under BOENDE hittar du uppgifter om rum och lägenheter. Information om boende och aktiviteter för turister och andra besökare har vi samlat här nedan på sidan.

 Tipsa oss gärna om nyheter! (Mail till: info@karingon.info). Välkommen!

 

Käringön har besök av 7 utländska sjöräddare.

 

Detta 5 dagars besök innefattar besök på Sjöräddningssällskapets huvudkontor, Chalmers fartygssimulator där man fick genomföra en SAR övning (SAR: Söka och rädda), Övningsköra räddningsbåtarna på Käringön, genomföra ett SAR övningspass i området av Käringön med räddningsbåtar och räddningshelikoptern från Sjöfartsverket och som avslutning segla med den patrullerande räddningskryssaren Wilhelm R Lundgren Rörö från 1920 från Käringön till Göteborg.

Värd för deras vistelse i Sverige var Jesper Jensen från RS Rörö.

Foto G Arwidson 1 Utlänskt besök

Fototext: Gästerna fr. vänster: Michael Tyskland, Tommi Finland, Herrald Holland, Rene Estland, Rune Norge, Tom England och Magnus Island

Prenumerera på nyheter

Anmäl dig här för Karingon.info's nyhetsbrev

Kontakta oss

Roligt att ni vill komma i kontakt med oss. Bästa och enklaste sättet är att maila oss på

E-post:
info@karingon.info eller ring oss på
Telefon: +46 (0)708-20 21 13.