Emma och malena startades 2004 av vännerna Emma Landström och Malena Ostwald då de fick möjligheten att överta en fiskarebod på Käringön i Bohuslän.

Kom gärna och besök emma och malenas butiker på Vallgatan 4 i Göteborg eller på Käringön ute i den bohuslänska skärgården.

Den första butiken är inredd som en lägenhet från 1920-talet och den andra lite som en fiskarstuga i början av 1900-talet. Du kan även dygnet runt spana in och handla stora delar av sortimentet på webshoppen www.emmamalena.com. För att skapa den perfekta känslan handplockas noga utvalda kläd- och accessoarmärken från Sverige och Norden för både dam och herr.

Här säljs kläder och prylar som verkligen kan används och uppskattas i många olika sammanhang. Emma och malena är också ett klädmärke. Sedan 2005 konstruerar och producerar emma och malena egna klädkollektioner med ambitionen att göra tidlösa plagg med klassiska snitt och ofta med en marin touch.

Inspirationen hämtas från västkustens fiskarsamhällen och från 50-talets välklädda epok med gedigna material och modeller.

Kollektionerna växer stadigt för varje säsong och plaggen tillverkas i noga utvalda fabriker i Sverige, Litauen och Portugal.

Att säja att något är ”modernt” kan för oss upplevas väldigt ”omodernt”. Men oavsett hur du uppfattar saker och ting är det viktigaste att du känner dig bekväm, snygg och nöjd. Kvalité och hållbart tänkande får du på köpet.

Gå till webbsidan:
http://emmamalena.com